Login

Register

Login

Register

Til dig og din bolig
0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Vintage voks –

  Share via:

  Britt Hansen

  Har du fået øje på den fantastiske verden Vintage voksen har ?

  hvis ikke, så har du en masse at glæde dig til.

  Vintage voksen er fra serien Vintage Paint, som er en skøn Vintage maling, hvor du kan male på alle emner. I denne serie er der også udviklet en skøn Vintage voks, som du finder i 7 skønne farver og 1 klar.

  Sort – klar – brun – lys grå

      

  Pearl – lys brun – bronze – hvid

  Vintage voksen kan bruges på nærmest alle emner, din fantasi er nok mest, den der sætter grænser.

  Har du trætte havemøbler og krukker:

  Malet med Vintage Paint og påført Lys grå Vintage voks efterfølgende, så kan den også tåle regnen.

   En træt solvogn, har fået en tur med Vintage voksen, påført med både svamp og pensel, de steder, hvor det var svært med svampen. Frisk og klar til sommer.

  Bundstykket kan Vintage voksen sagtens, få frisket op: Så kan du byde pænt velkommen igen.

   

  Brug Vintage voksen til alverdens emner og du kan bruge den klarer til at mætte med. Brug også bruge den brune, lyse brune, grå, sort, hvide, Pearl, bronze, hvis du vil have farve på. 1 lag voks, godt kan skifte farve med et nyt lag voks i ny farve.

  Så har du måske allerede tænkt at Vintage voksen også kan hjælpe dig på vej, hvis du ikke har opnået den rette farve, så kan du påføre et nyt lag voks i ny farve – muligheder er der et hav af.

  Brug også Vintage voksen, hvis du har malet med eks. Vintage Paint. Efter malingen er tør, kan du påføre voksen, enten med en pensel eller svamp. Husk at jo mere holdbar du ønsker produktet, jo mere skal du gnide voksen ind i emnet og gerne af et par omgange. Jo mere arbejde, jo mere slidstærkt og vandafvisende. Du kan altid vende tilbage til projektet og give det en omgang mere.

  Brun voksen på lyse træben til bordet, eller omvendt fra mørke ben til lyse ben, så vælg gerne den hvide – også sjovt med Pearl – måske lysegrå passer bedre til dig ?

    

   

  Brug også voksen til større projekter – har du et trægulv, du syntes kan ændres eller friskes op, så husk Vintage voksens muligheder.

  Mal gulvet med Vintage Paint og påføre Vintage voksen bagefter. Husk at få voksen gnedet godt ind af flere omgange, så du er sikker på at den bliver slidstærk – alternativt kan du bruge lakken, så overfladen bliver ekstra slidstærk efter maling. Dette er ikke nødvendigt, ved råt træ.

  Har du gamle trætte møbler, så er Vintage voksen perfekt og måske også sammen med Vintage voksen. Se billederne, de taler vist for sig selv.

   

  Og dette skønne skab – Vintage Paint Dusty green og Vintage Brun efterfølgende.

  Jeg holder ikke op med at finde nye muligheder til denne skønne Vintage voks og du er velkommen forbi Findboligideer, hvor du har mulighed for at få glæde af denne skønne voks.

  De bedste hilsner og en god Vintage dag.

  Britt C.