Login

Register

Login

Register

Til dig og din bolig
0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Nysgerrig på trenden til dig og din bolig Spring 2019.

  Share via:

  Britt Hansen

  Bæredygtighed og Wellness.

  Årets første messe er besøgt og med stor succes. Fyldt med inspiration til boligen, de nye farver, de spændende materialer, de nye overflader.

  Et væld af farver – skønne, skøre mønstre, sjove sammensatte farver, overraskende flotte sammen. Det rå, det naturlige, det nye, de skæve, det sjove, det farverige, det gamle, som det nye. Meget er muligt og så meget mega flot stil til din bolig. Glæd til at gå ombord i alt nye til dig og din bolig.

  Det naturlige til haven, i dråbeformet udgave – du kan også udfordre dig selv og hænge den op i stuen, i værelset eller hvor den passer i dit skønne hjem. En mindfulness stol, kunne du sidde på den og dyrke dit skønne øjeblik sammen med mindfulness/meditation – tænker at du vil blive meget nærværende i denne stol.

  Skønne palmeblade på væggen, som puder, tæpper eller hvad ville være ideelt for dig. Findes i skønne udgaver med og uden blomster og dyr. Et væld af farver, sammen med de skønneste farver i potter og vaser. Vil du være med på trenden i 2019 ?

  Rå natur – det rustikke  – det blomstrende – det naturlige – Rust – det bæredygtige.

  De store ord for trenden spring 2019.

   

  Står tiden stille?

  Stiller du uret, gør du som du plejer ? – Trænger du til nye tider ? – Så har du ihvertfald muligheden, for at ændre også på tidens udseende. Et hav af muligheder til væggen – til bordet – til soveværelset eller hvor du gerne vil følge med tiden. Find det almindelige, det anderledes, det der får dig til at ændre tiden.

   

  Tidens Trend

  Blomster og blade

  Du kommer til at elske alle de skønne farver og mønstre, den rene natur og endda, bæredygtige designs.

  Blomster til gulvtæppet, blade til puden – Inspireret til sengetøjet – eller skal der blomster på toiletbordet ? – bland det sammen også på væggen. – Bring det hjem i runde – aflange – firkantede, ensfarvede udgaver eller de helt igennem smukke blomstrede. Mach og mix det blomstrede, de skønne blade, de flotte dyr, med de ensfarvede.

   

               

  Pudemækka

  Et hav af forskelligheder – de varme farver, præger det hele. Du kan sørge for at få det blomstret indenfor, sammen med det ensfarvet – de flotte gyldne farver, de varme grønne, de sarte lyserøde, de stribede, de mønstrede. Sæt de farver sammen, som du normalt ikke ville. Prøv lyserød og orange – helt vildt skøn look. Match, som kun du har lyst til.

   

     

  Nye overflader på dine møbler.

  Har du set det – de skønne overflader du kan få på dine møbler – det skønneste spisebord i glat struktur i flot og anderledes udseende. Marmoragtig – glat – lækkert, i mange farver og nuancer. Måske bare et lille bord, til at ændre lidt på indretningen.

   

  Bæredygtighed:

  Det helt hotte – bæredygtighed, det vi alle vil have og specielt i 2019 – har du det i din bolig ? – ellers er der masser af muligheder for at få det ind.

  Cork – Kork – Vegan – skal du have mere kork ind ? – et hav af  muligheder i tasker – punge – salt/peber – ure – møbler.

  Mød også Maris Moons, som tænker bæredygtighed, helt ned til den pensel, som er brugt på det bæredygtige papir i de skønne malerier, som fåes i naturskønne rammer, hvor du kan tilpasse i forskellige pass partout – design dit eget bæredygtige maleri.

    

   

  Møbler i gammelt look.

  Det bliver endnu mere hot, med det gamle look – køb det færdigt i sjove udgaver, her som lyserødt, med touch af slitage i det mørke. Lav det også selv, hvis du har et spændende møbel, som trænger til lidt forandring, så kan du gøre det selv med vintage paint i lige den farve, du gerne vil have i din bolig.  Mal uden at slibe og sørg for at få den gamle effekt frem, ved at slibe lidt hist og pist. Vintage voksen, sørger for at dit møbel bliver modstands dygtig for smuds mm.

   

   

  Krukket

  Er du til krukker ? – skal de være sjove eller bare i sjove farver – i keramik, i metal, i jern ? Skal de have det gamle look eller skal de være gamle med blomster ? Der er masser af muligheder for at vælge, lige din stil, hvad du elsker ved det nye. Fyld det op med friske blomster eller de kunstige i sjove udgaver.

   

   

  Troede ikke det ville ske – men den er god nok. RUST is back.

  Var du også med for ca. 25 år siden, hvor rust, var det store hit – alt var rust – møbler – potter – ude og inde. Det er her igen og i store mængder. Der har altid været lidt af det, men nu skiller det sig ud, i store mængder alle steder. Måske det er et must i dit hjem eller i din have.

  Det flotte metal look på opslagstavler er også en mulighed på din væg eller på andre materialer i din bolig. Spørg en professionel maler, om nye muligheder for rust, metal look til din bolig. Set i flotte udgaver til væggen, som din malermester helt sikkert kender.

   

  Flotte farver

  Uha, et farvemækka – er orange dig, så findes det i mange nuancer og sat sammen, med sjove lyserøde, lilla farver. Grå, blå, grøn, cremet, gulligt, brunt – mønstret – stribet – det ene bedre end det andet. Det mærkelige sammensatte, med det almindelige.

   

  På vej ud eller ind?

  Hvordan vil du byde dig selv og dine gæster velkommen. Skal det være bæredygtigt, i wellness stil i velourstilen – i det rå . i det runde . det altid sorte, måske med et touch af råt træ? – Velourknopper til overtøjet – trælook  – læder look – metallook ? – Blød det hele op, med den naturlige kurv.

   

  Dit udeliv

  Er du så heldig, at du allerede har bambus til dit udeliv, så kan du boltre dig, med endnu mere. Har du endnu ikke det skønne bambus, så får du masser af muligheder til det snarlige forår, sommer. Skal det være hænge udgaven eller som den almindelige liggestol. Så flotte med de nye skønne blomsteret puder og tæpper. Måske du bare skal have en hængekøje, i helt ensfarvet, som du selv kan pifte op, med striber, blomster, planter.

   

   

   

   

   

   

   

  Inviterer til middag udenfor – ja det varer forhåbentligt ikke så længe, før vi kan gøre det. Så kan du planlægge, hvordan det skal se ud til de første gæster – skal du have nye farver i stel, puder eller borde/stole.

  Slap af inden sengetid, med en kop te.

  Inspirerende messestand og godt tænkt – kan du også få øje på T E . En ren nydelse både for øje og gane. Ren afslapning og hygge med den rette kop.

  Ågårds bedste te: Ågård favorit te grøn: kr. 36,-  Ågård favorit te sort: kr. 36,-

   

  Sov godt

  Sover du bedst i det romantiske look – i det moderne look – i det rå look – eller sover du lige godt, uanset look.

                        

  Kæmpe succes, for de farverige – de unge, dem som gerne vil være unge – dem som gerne vil følge med – for dig – for din bolig.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lidt at drømme om, både til dig, din bolig og dine drømme.