Login

Register

Login

Register

Til dig og din bolig
0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Om mig

  Tak fordi du viser interesse for min passion: Find Bolig Ideer

  Her finder du kreative input på min Blog og mulighed for at booke Findboligideer til nye kreative ideer til din bolig.

   

  Du finder nyt til boligen:

  Den skønne kalkmaling, som er nem at male med, på nærmest alle emner – find voksen til samme, du kommer til at elske denne serie. Du finder skønne tapeter, pelse, kurve, lamper, billeder og plakater fra de skønneste designer og et super skønt udvalg af møbler mm. til din entre, stue eller hvor du står og mangler nye møbler, tæpper og alt, hvad der gør din bolig lækker og indbydende, til dig og dine nærmeste.

   

  Den store kærlighed for boligen, er grundlaget for Findboligideer og gennem en opvækst hos en kreativ mor og egne kreative færdigheder, gennem forskellige skoleophold har givet inspiration til at dele denne passion med dig.

   

  Har en stor kærlighed for boligen og dens muligheder. Her kan skabes lækre og behagelige stemninger i vores hjem og vi kan skabe vores egne unikke oaser.

  Salgsboligen har min store interesse og brænder for at kunne hjælpe med et bedre salgsforløb.

  Min overbevisning er, at det i mange tilfælde, ikke vil have ønsket virkning at sætte prisen ned. Brug istedet noget af det tænkte beløb til boligforbedringer, så har du  flere køber, som ikke selv så den mulighed i de ændring, du har foretaget. Kan du heller ikke selv se det, så kan du booke mig her:Book tid

   

  Find BoligIdeer er startet, fordi, jeg ikke kan lade være med at være kreativ – har altid brugt tid og kræfter på forandringer af boliger – Det sprudler af ideer, som jeg gerne vil omsætte i hjemmet -måske dit ? – denne har udviklet sig til, at du kan købe skønt interiør, møbler, maling og tapeter til din bolig, så du også her på denne side, har mulighed, for at være kreativ.

   

  Det skal være muligt, at få glæde af alle mine ideer – hjælp med nye øjne på boligen og der tilbydes forskellige løsninger- som udgangspunkt kan du blive inspireret hjemme fra din sofa, et onlinemøde – så kommer Findboligideer, forbi til din sofa – hvor  inspirationer findes frem, gennem en guide af en salgsannonce eller din gennemgang med en tablet, som kan guide os rundt.

   

  Måske tænker flere end du tror på en bolig som din, få flere potentielle boligkøber forbi, giv Findboligideer muligheden for at komme med ideerne.

  Få en ide om din boligstil – mange kan med fordel, flytte rundt – male hvidt og sætte kaffen over til køber.

   

  Få din bolig til at skille sig ud – Skal Findboligideer hjælpe ?

  Boligstyling er et vigtig led i markedsføring af din salgsbolig, det er Findboligideers store overbevisning og burde være en del af salgsboligen, ligesom tilstandsrapporten og energimærkningen.

   

  Hvordan lyder solgt i dine øre ? Er du ambitiøs og lyst til salg ?Boligsælger

  Lyst til at prøve boligideer ?

  Book her: https://www.findboligideer.dk/shop/

  Share via: