Login

Register

Login

Register

Til dig og din bolig
0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Om

  Tak fordi du viser interesse for min passion: Find Bolig Ideer

  Her finder du kreative input på min Blog og mulighed for at booke mig til nye kreative ideer til din bolig.

  Er født og opvokset hos en kreativ mor og har tilegnet mig kreative færdigheder, gennem forskellige skoleophold og har været medejer af forretningen : Hobbystuen, som er for de kreative indenfor hobby og brugskunst.

  Har en passion for boligen og dens muligheder. Her kan skabes lækre og behagelige stemninger i vores hjem og vi kan skabe vores egne unikke oaser.

  Salgsboligen har min store interesse og brænder for at kunne hjælpe med et bedre salgsforløb.

  Min overbevisning er, at det i mange tilfælde, ikke vil have ønsket virkning at sætte prisen ned. Brug istedet beløbet til boligforbedringer, så har du pludselig flere køber, som ikke selv så den mulighed i de ændring, du har foretaget. Kan du heller ikke selv se det, så kan du booke mig her:Book tid

  Find BoligIdeer er opstartet, fordi, jeg ikke kan lade være med at være kreativ – har altid brugt tid og kræfter på forandringer af boliger – Det sprudler af ideer, som jeg gerne vil omsætte i hjemmet -måske dit ?

  Derfor skal det nu være muligt, at få glæde af alle mine ideer – jeg kan hjælpe med nye øjne på boligen og vil gerne tilbyde dette i forskellige løsninger- som udgangspunkt kan du blive inspireret hjemme fra din sofa, et onlinemøde – så kommer jeg forbi fra min sofa – hvor vi finder inspirationer gennem en guide af en salgsannonce eller din gennemgang med en tablet, som kan guide os rundt.

  Måske tænker flere end du tror på en bolig som din, få flere potentielle boligkøber forbi, giv mig mulighed for at komme med ideerne.

  Få en ide om din boligstil – mange kan med fordel, rydde op – male hvidt og sætte kaffen over til køber.

  Få din bolig til at skille sig ud – Skal jeg hjælpe ?

  Boligstyling er et vigtig led i markedsføring af din salgsbolig, det er min store overbevisning og burde være en del af salgsboligen, ligesom tilstandsrapporten og energimærkningen.

  Hvordan lyder solgt i dine øre ? Er du ambitiøs og lyst til salg ?Boligsælger

  Lyst til at prøve mine ideer ?

  Taget med Lumia Selfie

  Book her: https://www.findboligideer.dk/shop/

  Share via: