Gør du det selv ?

Er du til gør det selv ?

 

Er det nemmere at få andre til det eller har du måske selv passion for at gøre det selv ?

Mange har en stor tilfredsstillelse i at se projektet tage form, – om man så er igang med det store eller lille projekt. 

    

Skal du gøre det nemt og du gerne vil ændre på dine møbler og på den måde få nyt i hjemmet, kan du hjælpe dig selv, med at gøre det enkelt. Slipning er slet ikke nødvendigt – du kan nøjes med at tage en klud og tørre af, så er du nemt igang med projektet – det tiltaler de fleste, at man kan undgå den trælse slibning. Det kan du, hvis du kaster dig ud i at male med Vintage Paint. Du finder mange flotte farver i deres udvalg af kalkmaling: www.findboligideer.dk

  

             

Mal din kommode – reol – bordet – hylderne – du bestemmer heldigvis selv, hvad du syntes der skal ændres, eller hvis du har fundet et skønt loppefund, som kunne trænge til lidt opfriskning.

Skab:

Malet med Vintage paint kalkmaling: Dusty green og efterbehandlet med Dark brown wax

 

Kommode:

Malet med Vintage paint kalkmaling: French BeigeOcean Blue og French Grey

Efterbehandlet og givet ekstra styrke på det rustikke look, med Vintage Paint Brown Wax og Vintage paint: White Wax

 

Bruger du Vintage Paint kalkmaling, kan du også gøre gavn af den, på dine gamle krukker i haven, som har set bedre dage. Husk blot at få den sidste finess, med voksen, så holder det fint i flere år på terrassen.

 

Nye gulve med Vintage paint voks eller de flotte skabeloner:

   

Du kan også gøre det selv, med nye gulve – se blot her, med før og efter med Vintage voks. Er ideel til rå træ, så bliver du overrasket, hvor frisk, det pludseligt ser ud. Leg også videre med voksen og brug en mørk eller lys farve ovenpå hinanden.

Brug også voksen generelt til at ændre på allerede malet overflader, så kan du fortsætte legen, med farverne.

Vintage paint voksen findes i flere flotte farver: Klar, hvid, Pearl, bronze, lys grå, lys brun, brun, sort. Man bliver helt afhængig af voksen, når man først har stiftet bekendskab, med dens muligheder.

 

Vil du lege med skabeloner: 

Påføre flotte mønstre på dine æsker – på fronten af skuffen – på trægulvet – det malede gulv – mulighederne er mange og giver et flot look, med ekstra finish.

Lav dine egne mønstre på gulve og reoler – måske endda vægge:

Brug de flotte skabeloner, som du kan benytte alverdens steder. Gulve – møbler – æsker, kommoder, vægge, krukker, borde, hylder. Placere dem, hvor du syntes det kunne være flot og anderledes og påfør malingen med en svamp. Du kan med fordel, give det voks bagefter og husk at du altid, kan forandre yderligere på farven, alt efter hvilken voks, du benytter.

     

Dekorative motiver.

Har du prøvet at lege med de flotte motiver? – det er nemt og giver et flot udseende og et andet look, på noget enkelt. Motiver påtrykt fint papir, placeres ovenpå den våde maling og du kan inden, rive dem lidt i kanten, for et ekstra udtryk. Påfør gerne lidt maling efterflg. i kanterne. De flotte motiver som er trykt, på kraftigt papir, limes på emnet og give gerne voks på efterflg. Tid til leg med motiver.

Tapet fra Vintage Paint:

Så flotte retro tapeter fra Vintage paint  – rent nostalgi og leg med det i de små rll. – du behøves ikke investerer i en hel rulle for at være kreativ med tapet – du kan erhverve dem i små ruller, som er gode til mapper, æsker, skuffe forestykker, måske de også passer til reolen, du er ved at ændre på. Kunne være flot på en hylde eller som bagbeklæding.

         

  

Vintage paint kalkmaling også i de flotte guld – sølv og kobber udgaver. Til den eksklusive finish og husk den også til julerierne.

Har du nogle flotte projekter du har lavet med Vintage paint, er du meget velkommen til at sende disse til boligideer@findboligideer.dk, så vil der blive samlet og vist, de sjove, skæve, kreative og anderledes projekter på bloggen.

 

Har du spørgsmål til Vintage Paint kalkmaling – voks – skabeloner – dekorative motiver – tapet, skal du ikke tøve med at sende en hilsen på boligideer@findboligideer.dk, så vil jeg vende retur, med svar på dine udfordringer og har jeg ikke disse, er Vintage Paint altid meget hjælpsomme med at finde svar på udfordringerne.

 

God fornøjelse med gør det selv.